Utolsó heti programok az alsó tagozaton

A tanítás utolsó hetében már nem a tanulásé a főszerep, igyekszünk emlékezetessé tenni a búcsúzást az iskolától. Erre a hétre változatos programsorozattal készültek tanítóink:

A hétfőt a Duna-parton töltöttük, a BKV-sporttelepén vártak minket oktatóik egy kis közös evezésre. Útba ejtettük persze a környék játszótereit, fagyizóit is, s így a hőség ellenére egy remek napot töltöttünk együtt.

Kedden iskolánk alapítványa jóvoltából a Talamba ütősegyüttes rendhagyó „énekóráján” vettünk részt, akik egyaránt elvarázsoltak kicsit és nagyot a világ különböző kultúráinak zenéjével, nagyszerű hangulatot teremtve. Köszönjük!

A szerda a lecsendesedés napja volt. Pokrócokkal, jó könyvekkel felszerelkezve foglaltuk el az Omszki-tó partját, s megrendeztük olvasó piknikünket.

Csütörtökön a sporté volt a főszerep. Az udvaron más-más helyszíneken különböző foglalkozásba kóstolhattak a gyerekek: foci, sorversenyek, csapatjátékok és céllövés volt a választék. Az egészet pedig megkoronázta az óriási vízipisztoly csata.

Pénteken az osztályok elbúcsúztak egymástól és tanítóiktól, kiürültek a tantermek!   

Találkozunk még a tanévzáró ünnepélyen, majd végre elkezdődik a várva várt       

VAKÁCIÓ!

alsós munkaközösség