„Jó tanuló, jó sportoló ’’ kitüntetésben részesült

Szabó Szilárd

a Kalász Suli Általános Iskola 4.a osztályos tanulója

 Szilárd 2016. május óta igazolt sportoló.

Eddigi klubjai:

-Dunakanyar Szentendre

-MTK - SÁNDOR KÁROLY LABDARÚGÓ AKADÉMIA

-Honvéd FC

 Jelenlegi csapata 2020. augusztus óta az UDSE U12-es csapat, a német edzésmódszerek magyarországi alkalmazására létrejött labdarúgó képzőközpont, amely a Borussia Dortmund és más Bundesliga klubok szakmai támogatásával kíván felmenő rendszerben10 és 18 év közötti magyar fiatalok képzésében Magyarországon maradandót alkotni. A hétköznapokon az edzések magas színvonalon működnek.

Ez az edzéseket tekintve tanévként 700 edzésórát jelent, amibe nem tartozik bele az edzésekre és mérkőzésekre jutás ideje.

Iskolai ajánlás

Szabó Szilárd tanítványom nagyon szorgalmas, lelkes tanuló. Az élet több területén becsületesen és lelkiismeretesen helytáll, ezért tiszteletet érdemel.

A futball eredményei magáért beszélnek. Igen sok időt és energiát igényel a sporttevékenysége, de emellett maximumot nyújtja az iskolában is.

Nyelvtanból, énekből, irodalomból, szorgalomból külön dicséretet kapott. Mindemellett irodalmi színjátszásban is jeleskedik, valamint az iskolai versmondó versenyek rendszeres indulója.

Iskolai teljesítményei:

-Meseíró pályázat: ezüst penna díj 2018

-Meseíró pályázat: arany penna díj 2019

-Rákóczi Általános Iskola (Szentendre) által szervezett úszóbajnokság 3. helyezett 2018

-Tehetséggondozás: a Suli-Hód Bt. által szervezett versenyeken 2018/2019-ben nyelvtanból országos 9. hely, irodalomból országos 5. hely.

-2019/2020 tanévben nyelvtanból országos 8. hely és irodalomból országos 3. hely -Matematika: Bolyai matematika csapatversenyen 21. hely (Észak-Pest megyei), ami a Kalász Suli alsó évfolyam legjobb helyezése volt.

Népdaléneklést is kedveli, így magánórákon vesz részt Pap Ágnes ének tanárnőnél.

A díjat ünnepélyes keretek között dr.Göbl Richárd polgármester úrtól vehette át.

Gratulálunk ehhez a szép elismeréshez!

Nógrádi Anikó, Emmer Edit tanítók