Végre, újra együtt!

A pandémia után először, végre újra megrendezhettük közös alsós farsangunkat. Gyermekek, szülők és pedagógusok közös izgatottsággal készültek a nagy napra.

Régi szokásunkat megtartva, a délután első felében az első-másodikos korosztály mulatott, majd pedig a harmadik-negyedik osztályosok szórakozhattak önfeledten. A gyerekek ötletes, vidám jelmezekben várták a programokat. Osztályonként, tanítójukkal vonultak színpadra, hogy öltözéküket mindenki megcsodálhassa.


Eközben a nézőtéren új színterek alakultak ki, kezdődhetett a játék. Az ügyességi feladatoknak nem volt vesztese, mindenki nyert, hiszen a részvevők egy-egy szem finom cukorkával gazdagodhattak. Akinek mégsem volt kedve játszani, ez idő alatt falatozgathatott a büfében, ahol a szülői felajánlások finomabbnál-finomabb csemegéi várták a korgó pocakokat.
A program csúcspontjának most is a tombolasorsolás ígérkezett. Rengeteg ötletes ajándék talált gazdára, és minden osztály csodálatos torták felajánlásával bővítette a nyerési lehetőséget.
Farsangi mulatságunk ’Just Dance’ programmal zárult, ahol gyermekek, szülők és pedagógusok együtt táncoltak, mulattak.
Köszönjük a szülői felajánlásokat, a farsang bevételének segítségével több lehetőségünk nyílik a további alsó tagozatos programok megvalósítására, jutalmazásra!
A délután nagyon jól sikerült, mindenki pompásan érezte magát és élményekkel gazdagodva tért haza…de a lényeg, hogy:
Végre, újra együtt lehettünk!


Anita néni és Timi néni