Rendkívüli sportteljesítmény

Szöllösi Botond, 6.a osztályos tanulónk a 2021. október 30-án megrendezett 11. Intersport Túranap és terepfutás versenyén indult el édesapjával együtt. Nem kis teljesítmény a Pilis változatos és nehéz terepén a félmaraton 21 km-es távját teljesíteni.

Gratulálunk neki!

Bolyai Matematika Csapartverseny

Még az őszi szünet előtt került sor a Bolyai Matematika Csapatversenyre iskolánkban. Harmadiktól egészen a hatodik évfolyamig készültek, indultak 3-4 fős csapatok. Különösen büszkék lehetünk két csapatunkra is, akik a területi versenyen beszámolták, beokoskodták magukat az első 20 csapat közé:

Mesék a Zümmögő birodalomból

Az Agrárminisztérium a 2021. évi Föld Napja alkalmából meseíró pályázatot hirdetett óvodások, általános- és középiskolások számára „Mesék a Zümmögő birodalomból” címmel, melyen Tomka Blanka 5.a osztályos tanuló is részt vett Ellenségből barát című meséjével.

903 pályamunka közül a legjobb 69 történet, köztük Blanka meséje is, bekerült egy online mesekönyvbe, és ünnepélyes keretek között átvehette a minisztérium dicsérő oklevelét is.

Gratulálunk Blankának a szép sikerhez!

Blanka meséjét az alábbi linken olvashatják:

>>Ellenségből barát<<

Schieszl Janka idei sportsikerei

Janka idén fantasztikus eredményeket ért el síelésben és snowboardozásban is:

A Magyar Országos Bajnokságon U10 lány kategóriában műlesiklásban 1. helyezett lett, óriás-műlesiklásban 2. helyezett, alpesi összetettben pedig szintén 1. helyezett.

A Snowboard Magyar Országos Bajnokságon slalom gyerek kategóriában 2. helyet, freestyle gyerek kategóriában pedig 3. helyet ért el.

Gratulálunk, Janka!

Kiemelkedő sporteredmény

Szabó Kristóf, 4.c osztályos tanulónk június 13-án vasárnap, U13-as kategóriában,

a Superior Racing Team színeiben, bmx cross versenyen Gencsapátiban

2. helyezést ért el.

Gratulálunk!