Kalász Suli Alapítványi Bálja

 

Sok szeretettel meghívjuk Önt és kedves partnerét, hogy vegyen részt a Kalász Suliért Alapítvány rendezvényén, mellyel az alapítványt, ezáltal az iskolát támogatja! 

 

Élőben zenél a Random Zenekar!

 

Időpont:                  2023.02.04. (szombat) 19:00-2:00, vendégvárás: 18:30-tól

Helyszín:                Kós Károly Művelődési Ház, Budakalász, Szentendrei út 9.

Belépőjegy:            2.500,- Ft

Támogatói jegy:      1.500,- Ft

A jegyek elővételben az iskola titkárságán vagy a helyszínen kaphatóak!

 

Dress code:            elegáns öltözet, ajánlott szín: fekete-piros

 

A helyszínen az alapítványi büfé üzemel, így a rendezvényre étel és ital bevitele nem engedélyezett! 

 

Kiket várunk? A bál elsősorban a Kalász Sulis iskolaközösség (szülők és nevelők) számára kerül megrendezésre, de örömmel fogadunk mindenkit, aki igényes szórakozásra vágyik, és az iskolát ilyen módon támogatná.

 

Étel-ital: A büfét az alapítvány üzemelteti a szülők segítségével, ehhez örömmel fogadunk étel  (szendvicsek, sós és édes sütemények) és ital (üdítő, alkoholos italok) felajánlásokat. Mivel a büfé bevétele az alapítványt támogatja, ezért a helyszínre étel és ital bevitele nem engedélyezett, de a büfében vásárolt minden finomság összege a sulit gazdagítja!

 

Jegyvásárlás: Belépőjegy: 2.500,- Ft-ért, támogatói jegy: 1.500,- Ft-ért vásárolható mind a helyszínen, mind elővételben 2023.02.03-ig az iskolában az iskolatitkárnál (Gabi néni). Aki esetleg nem tud eljönni a bálra, javasoljuk támogatói jegy vásárlását.

 

Tombola: A bálon tombolasorsolás lesz, ehhez várunk felajánlásokat Önöktől! A tombolatárgyak leadhatóak az iskolában az iskolatitkárnál (Gabi néni), vagy időpont egyeztetés ( címre írt levéllel) után a szervezőnél 2023.02.03. napjáig. 

 

Várjuk Önt sok szeretettel!