Tisztelt Szülők!

Az alábbi linkeken olvashatják a 2020/2021-es tanév

három első osztályának névsorát

>>1.a<<

>>1.b<<

>>1.c<<

A három leendő első osztályunk számára 2020. június 24-én, szerdán 17 órától tartunk tájékoztató szülői értekezletet.

Tanító nénik

 

Tisztelt Szülők!

Az alábbi linkeken olvashatják a Magyar Katolikus Egyház tájékoztatóját a hitoktatásról:

>>Link<<

>>Link<<

>>Videó<<

Tisztelt Szülő/Törvényes Képviselő!

Tekintettel a veszélyhelyzet kihirdetéséről szóló 40/2020. (III. 11.) Korm. rendeletre, az általános iskolai beiratkozás folyamata a 2020/2021. tanítási évre vonatkozóan az emberi erőforrások minisztere 7/2020. (III. 25.) EMMI határozata alapján történik.

Jelen tájékoztató levelünk a 2020/2021. tanévre történő általános iskolai beiratkozással kapcsolatos fontos szülői feladatokat tartalmazza. Kérjük, figyelmesen olvassa el!

Felhívjuk figyelmét, hogy amennyiben gyermekét a lakóhely szerinti körzetes általános iskolába szeretné beíratni, akkor az intézmény felé csak a szándék megerősítése szükséges, ebben az esetben a beiratkozás automatikusan megtörténik. Amennyiben másik intézményt választanak, akkor kell benyújtani jelentkezési kérelmet a kiválasztott iskolába.

Kézműves foglalkozást tartottunk a hozzánk készülő ovisoknak

Március 3-án ismét ellátogattak hozzánk a leendő elsősök. Judit néni, Kati néni és Panni néni egy közös meséléssel lepte meg a kicsiket, majd a mese által ihletett kézműves foglalkozáson készíthettek a gyerekek pillangókat, napocskát és tulipánt. A délután igazán jó hangulatban telt, mindenki szép bábokkal és boldog mosollyal indult haza.

Köszönjük szépen a részvételt. Szeretettel várjuk immáron csak a szülőket az április 3-án tartandó nyílt óráinkra.