Ballagás és tanévzáró a Kalász Suliban


Rendhagyó tanévet tudhatunk idén magunk mögött a Kalász Suliban.  A jelenléti oktatást idén március 8-tól váltotta fel a digitális tanítás, majd mivel május 10-én újra visszatérhettünk a jelenléti formához, a ballagást és a tanévzáró ünnepséget a tavalyival ellentétben, majdnem szokásos formájukban rendezhettük meg. 
2021. 06.16-án búcsút vett a Kalász Suli Általános Iskola nyolcadik évfolyamának 50 tanulója.


A 8.a osztályt búcsúztatta Nógrádi Anikó,  ennek az osztálynak az alsós tanító nénije és felsős osztályfőnökeik:  Szabó Anikó  és Pákozdi Judit.
A 8.b osztálytól búcsúzott  alsós tanító nénijük Hernádiné Budai Ibolya, felsős osztályfőnökük Mérai Róbert, helyettese Tompa Erika tanárnő.
A 8.c osztályt búcsúztatta  alsós tanítójuk Botzheim György és felsős osztályfőnökük Nagy Zsófia és a helyettese Szamosi Diba tanárnő. 


Az iskolánk 7 évfolyamának szervezésében történt műsorból idézve:


„Kedves Nyolcadikosok!  
Ne felejtsétek el azt, mi mindent adott nektek ez az iskola! Véssétek emlékezetetekbe tanáraitokat, barátaitokat, a kiürült osztályterem padjait!
Őrizzétek meg emlékeitekben az itt eltöltött hosszú hónapokat, éveket! Kívánjuk nektek, hogy az idő a nehézségeket és a vitákat is szépítse meg!
Sok sikert kívánunk számotokra választott középiskolákban!”

Az ezt követő napon került sor a tanév lezárására, mely során először az ötödikes tanulók műsorát tekinthettük meg. Végh Attila igazgató úr beszédét követően pedig hagyományainkhoz hűen az iskola udvari harangjának megkondulása jelezte ennek a nem éppen szokványos, tanulókat, pedagógusokat és szülőket is egyaránt kihívások elé állító tanévnek a végét, a vakáció kezdetét. 


Jó pihenést, tartalmas és szép nyarat kívánunk a Kalász Suli teljes közösségének!

A ballagásról további fotókat képgalériánkban láthatnak.