Kedves Szülők!
 
SZJA 1%: Lassan elkészíti a NAV az adóbevallásunk tervezetét, nekünk már nem marad más hátra, "csak" adónk 1%-át felajánlani a Kalász Suliért Alapítványnak. ????
 
Kérlek, hogy gondoljatok az alapítványra, és adótok 1%-ának felajánlásával támogassátok az iskolát, hiszen a felmerülő iskolai igények teljesítésében minden forint számít. Emellett természetesen szívesen fogadunk egyéni vagy céges felajánlásokat a lenti bankszámlaszámon. Köszönjük szépen!
 

Kalász Suliért Alapítvány

Adószám: 19179100-1-13
Bankszámlaszám: 10918001-00000111-46310001

Hogy miért minket támogass?
  • fizika szertárt több új eszközzel szereltük fel közel 400.000,- Ft értékben, hogy a kísérletezéshez meglegyenek a feltételek.
  • A Budakalászért Közalapítvány pályázatán nyerve padló robotokat (csatolt fotó) szereztünk be, ezzel is színesítve a programozást és az informatika órákat, napközis foglalkozásokat.
  • Intézményi bérletet vettünk a Fővárosi Állatkertbe, melynek keretében 4 osztály fog ebben a tanévben INGYEN eljutni az intézménybe.
  • 4 osztályban indult el a MosolygÓra (élménypedagógiai módszereken alapuló kutyaasszisztált programsorozat, melynek célja a szociális készségek fejlesztése, iskolai TV riport itt: https://www.youtube.com/watch?v=mhhkPGnWJwE) ennek költségeit 50%-ban az alapítvány állta.
  • ????Gyereknapi ajándékként: 06.18-án az iskola MINDEN DIÁKJA a Talamba Ütőegyüttes (https://www.talamba.hu/produkciok-hangszerbemutato-koncertkoncertjén fog INGYEN részt venni.
  • Játszótér: Hamarosan végeznek a játszótér gumiburkolatának lerakásával, így a tanúsítást követően birtokba vehetik a gyerkőcök az óriási szülői összefogással és munkával is készülő új játszóteret, melynek finanszírozását (önkormányzati támogatás mellett), menedzselését alapítványunk végzi.
   
  Célunk, hogy minden gyermek iskolai oktatását színesítsük korszerű eszközökkel, támogassuk a tehetségek kibontakozását és a sajátos nevelési igényű gyerekek felzárkóztatását.
   
  Segíts, hogy mi is segíthessünk!
   
  Köszönettel: 
  Kalász Suliért Alapítvány

Kalász Suliért Alapítvány beszámolója 2023

>>Beszámoló<<

Kedves Támogatóink!


Alapítványunk a tervezett költségvetés módosításával sürgős támogatást nyújt a digitális oktatás elősegítésére.
A továbbiakban felmerülő igények teljesítésben Önök is segíthetnek, ha adójuk 1%-át a Kalász Sulinak ajánlják fel!
Emellett természetesen szívesen fogadunk egyéni felajánlásokat a lenti bankszámlaszámon.


Köszönjük szépen!


Kalász Suliért Alapítvány
Adószám: 19179100-1-13
Bankszámlaszám: 10918001-00000111-46310001

Cím: 2011 Budakalász, Budai út 54.

SZJA 1% a Kalász Sulis diákokért

Közeleg a 2020-as év személyi jövedelemadó bevallás időszaka, amikor Ön is rendelkezhet a személyi jövedelemadójának 1%-ának sorsáról.

Ha szeretné támogatni iskolánk alapítványát, a Kalász Suliért Alapítványt, fontosnak tartja alapítványunk szándékát és célkitűzéseit, kérjük segítse munkánkat a személyi jövedelemadója 1%-ának felajánlásával.

Az alapítvány tavalyi évre vonatkozó támogatásait ITT találja

Mit kell tennie?

Csupán 1-2 percet rászánnia az adóbevallás leadásakor. A megfelelő mezőbe írja be a Kalász Suliért Alapítvány nevét és adószámát: 19179100-1-13

Egyéni vállalkozóként február 25-ig adhatja le bevallását, vele együtt az 1%-ról szóló nyilatkozatot. (Amennyiben nem rendelkezett az 1%-ról, később is lehetősége van felajánlani, egészen május 20-ig a megszokott formában)

Magánszemélyként a bevallását a nyilatkozattal együtt május 20-ig adhatja le. 

Köszönjük!