Jelen melléklet közzétételtől a visszavonásig érvényes

Járványügyi Intézkedési Protokoll

Kalász Suli Általános Iskola

Tisztelt Kalász Sulis Szülők és Diákjaink!

A tanév befejezésével kapcsolatosan az alábbi tájékoztatást adom.

A 2019/2020-as tanévben az oktatás-nevelés digitális munkarendben zárul, 2020. június 15-én!

Kedves Kalász Sulis Szülők!
 

Úgy gondolom, lehetőségeinkhez képest, iskolánk jól teljesít a digitális tanrendben is. A rendszer újdonságából adódó "meglepetéseket" is legtöbbször gyorsan, hatékonyan kezeljük. Mindez tanáraink, diákjaink és az Önök közös sikere! KÖSZÖNET azért az erőfeszítésért, mellyel továbbra is fenntartják gyermekük lelkesedését a digitális munkarendben,  és köszönjük az oktatás hatékonyságát segítő, legtöbbször objektív visszajelzéseiket, bátorító gondolataikat is. 

Kedves Kalász Sulis Szülők!

Iskolánk digitális tanrendjének a mai nappal lezárult a bevezető szakasza, így ezzel összefüggésben elkészítettem egy rövid helyzetértékelést, melyet szeretnék megosztani Önökkel. 

Először iskolánk nevében köszönetemet fejezem ki azért az erőfeszítésért, mellyel fenntartják gyermekük lelkesedését a digitális munkarendben is. Higgyék el, én és a kollégáim mindent megteszünk annak érdekében, hogy ez a rendszer olajozottan működjön, de számtalanszor olyan nehézségek adódnak, melyekre előre nem tudtunk felkészülni. Számunkra is új kihívást jelent ez a munkaforma.

Tisztelt Szülők!


Ezúton tájékoztatom Önöket, hogy a Váci Tankerületi Központ, Budakalászon, az általános iskolásokra vonatkozóan, a Kalász Suli Általános Iskolát jelölte ki a kiscsoportos gyermekfelügyelet helyszínéül. Annak a szülőnek, aki gyermekének a felügyeletet kéri, a felügyelet napját megelőző napon 9.00-ig kell jeleznie a 26-340-307 telefonszámon vagy a  e -mail címen. Az ügyeleti napra ebéd is igényelhető.
Felhívom a T. Szülők figyelmét, hogy csak nagyon indokolt esetben kérjék a gyerekfelügyeletet, hiszen az a cél, hogy aki csak tud, maradjon otthon, ne menjen közösségbe.

Végh Attila

 intézményvezető