Újabb Röpsulis fordulón versenyeztünk

Május 4-én idén hatodik alkalommal vettünk részt Röpsulis fordulón a Folyondár utcában. Négy csapattal, vagyis az idei legnagyobb létszámmal képviseltette magát a Kalász Suli.

Csapatonként más-más célkitűzéssel küldtük pályára a lányokat és a fiúkat. Mivel a manó és a mini korosztály vegyes (fiú-lány) kategóriában szerepelt - a legtöbb tagunk idén most játszott először hivatalos tornán-, így e két csapatnál a röplabdajáték tanulása versenykörülmények között, valamint a sportszerű, lelkes helytállás volt a cél. Másik két csapatunk tagjaival hamarosan az Országos Mini Kupán indulunk, és itt sem az eredmény feltétlen hajszolását, sokkal inkább a csapattaktika végleges kialakítását tűztük ki célul.

Ettől függetlenül három csapatunk is harmadik helyen végzett, vagyis az eredmény miatt sem szégyenkezhetnek diákjaink. Az „újoncaink” is felejthetetlen élményekkel gazdagodtak.

Ami viszont ennél is fontosabb, sikerült megtalálni az országos versenyre a legütőképesebb csapat összeállítását. Ők a következő hétvégén bizonyíthatnak.

Gratulálunk versenyzőinknek és edzőiknek, Végh Attilának, Vetró Mátyásnak!

Hajrá Kalász Suli!