Luca-nap

A téli szünet előtt rendkívül mozgalmas időszak zajlik iskolánkban. A változatos osztályprogramok és az új hagyományként megjelenő adventi éneklés mellett december 14-én rendeztük meg Luca-napi kézműves délelőttünket.

A napot a „Szép füzet verseny” eredményhirdetésével indítottuk, ahol Végh Attila, iskolánk igazgatója jutalmazta azokat a kisdiákjainkat, akiket erre tanítóik érdemesnek találtak. Majd közös énekléssel teremtettünk vidám hangulatot az előttünk álló délelőtthöz.

Az ajándékkészítő foglalkozásokon mindenki megtalálhatta a kedvére valót. Ez alkalommal készíthettünk hagyományos mézeskalácsot, fenyődíszeket, illatos zsákokat, mazsolafüzért, LED-es díszüveget, tűnemezelős képeket, hagyományos és újfajta technikákkal ékszereket. Akinek kedve volt, még papírsünit is hajthatott, vagy Luca-búzát ültethetett.  Így saját készítésű meglepetésekkel készülhettek tanulóink és családtagjaik a karácsonyra. Az izgalomra vágyó diákjaink pedig a pánikszobába látogathattak el a délelőtt folyamán.

Tartalmas és vidám hangulatú nap volt ez mindannyiunk számára!

További fotókat képgalériánkban láthatnak!